Antemergatorii progresului

M-a afectat revederea imaginilor Revolutiei si a Pietii Universitii. M-au zguduit chiar,as spune. Nu le vedem suficient de des, nu discutam despre ele. Unii dintre noi suntem excesiv de ocupati cu Udrea si cu Oprea, altii cu « Cruduta » si «Manduta » ca sa ne mai aplecam asupra noasta, sa mai privim in noi insine.

Vazut de mine, atat Oprea cat si Udrea nu sunt decat factori de diversiune. Oricat m-as forta, nu pot fi oripilata de nici unul dintre ei. Daca cei doi ar fi niste exceptii, exponentii unei minoritati ai clasei politice cu siguranta as putea incerca o minima revolta. Sentimentul ce ma incearca este acela al primei zile dupa armistitiu, totul daramat, morti, distrugere, pierderi irecuperabile…

Nu cred ca Oprea este un subiect. Clasa politica actuala este un subiect. « Statul de drept » si « Democratia » sunt subiecte. Romania este un subiect !

Avem nevoie de alte partide politice, de alti oameni politici. Avem nevoie de alte criterii de numire a sefilor in Romania ! Nu exista  « Democratie » nicaieri in lume in acest moment ! Ne imbatam cu apa rece, alergam spre o iluzie. Omenirea tine sedinte prelungite analizand varful piramidei lui Maslow cand in fapt are baza in ruina!

copyright www.prietendeprofesie.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.