Directorul

Departamentul  de ¨intretinere¨ nu lucreaza la foc continuu asa ca aveam destule momente de ¨ relaxare ¨ in care noi faceam  lucruri particulare (ne gaseam in cadrul unui atelier de prototipuri, aveam toate mijloacele sa construim orice ne trecea prin minte) !

Foarte rar (poate o data pe luna) venea si pe la noi prin atelierul de intretinere Directorul si atunci cineva dadea anuntul : ¨Directorul¨ !  Toti saream sa facem ceva de intretinere electrica, sa ne gaseasca in activitatea oficiala !

Intr-o zi eram la o interventie intr-un birou de proiectare unde lucrau si cateva  doamne si domnisoare la planseta  dar care, in acel moment, erau fie la o cafeluta,  fie la o ¨poveste¨(ca sa nu-i spun altfel) si cineva a anuntat : ¨Directorul¨ !

Eu m-am asteptat ca toate doamnele si domnisoarele sa  sara ca arse la planseta si sa-si  reia activitatea dar, spre surprinderea mea nici una nu a facut asa ceva…toate au sarit la gentile lor, au scos rujurile si oglinjoarele si si-au refacut machiajul !!! =D

copyright www.prietendeprofesie.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.