Nu este experiment, este Războiul neatenției și al nepăsării!Episodul 1

ACCIDENT SAU CATASTROFĂ ?

În teoria accidentelor de muncă se presupune că trei încălcări simultane de procedură duc la accident sau catastrofă.

Ca să putem evalua ce s-a întâmplat cu noi folosind acest criteriu, ar trebui să avem proceduri. Ca să avem proceduri , ar trebui să avem structură. Ca să construim structură, ne trebuie definiții. Statul se definește prin Constituție, cetățeanul prin viață, drepturi și obligații!

Fără acestea ne întoarcem la gintă sau ne pierdem viața!

Nu vă simțiți rușinați ca români, se întâmplă și la case mai mari! Nu găsești un stat “modern” să nu fi depășit acest număr de încălcări! La nivel uman, individual, stăm parcă mai rău.

Vă voi demonstra în foileton cât de ușor ați fost deposedați de uneletele și armele esențiale, la îndemâna oricui și cum se demonstrează încă o dată “banalitatea răului”. Căt de fantastică, atrăgătoare și strălucitoare este producția Iluzionistului și căt de banală și întunecată este realitatea defapt.

Ca să înțeleagă toată lumea despre ce vorbesc, voi face o analiză a drumului meu printre oameni în străduința mea sinceră de a construi ceva pentru comunitate, după puterile mele și cu uneltele simple pe care le-am avut la îndemână: un laptop și internet.

Să-i dăm drumul!

Două zile de odihnă mi-au trebuit, după audiența la Primărie, ca să infrunt tragismul situației în care am ajuns și să pot scrie acest raport.

Îl pot scrie mai ales fiindcă Dumnezeu a fost permanent lângă de mine și am început încă din 2014 să-mi construiesc cazemată. Nu din beton, ci din Definiții! Fiindcă nu pot învăța lucruri pe de rost, am vrut să înțeleg ce înseamnă “La început a fost CUVÂNTUL”!

Găsiți suficiente date și pe acest site și pe Cartier de munte despre cum s-a născut proiectul, raportul acesta are alt subiect.

Cine suntem noi, locuitorii orașului Câmpulung Muscel și al zonei rurale din jurul acestuia? Suntem orașul supraviețuitorilor războiului anterior, pe care toți l-am trăit, dar istoria nu l-a consemnat. Suntem “urâți” la înfățișare cu toții. Mai toți avem arsuri pe fața, unii pe tot corpul. Avem mulți cu picioare și mâini amputate. Suntem cei ce am reușit, cu ajutorul micii gospodării țărănești, să ieșim din ruinele ARO, Melana, Marama musceleană, Exploatarea minieră, Fabrica de mobilă și or mai fi și altele pe care nu le-am numit acum. Suntem cu toții supraviețuitori, chiar și cei ce au furat din ruinele caselor, au furat din buzunare sau care au furat măncarea și apa copiilor noștri. Unii cu știință, alții fără știință! Avem mulți concitadini doar cu gândul, dar puterea gândului ne poate fi salvatoare!

copyright www.prietendeprofesie.ro

One thought on “Nu este experiment, este Războiul neatenției și al nepăsării!Episodul 1

  1. Ne-am aflat in fruntea acestor catastrofe! Si cele mai mari arme ale noastre sunt onoarea, cuvantul si mai ales DEFINITIILE! Aceste mijloace ne pot mantui din orice incurcatura si ne pot salva de orice accident sau catastrofa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.