Dați-vă copiii la sport!

Dacă citiți despre proprietățile cenușii  veți fi, cu siguranță, uimiți ce minuni poate face !

Eu vă voi povesti aici despre pasărea Phoenix, cum am făcut eu  cunoștință cu ea  făcînd sport și cum fiecare copil care face sport poate primi în dar « cenușa  păsării Phoenix »,  să le fie de ajutor în toate momentele grele ale vieții.

Din sport un copil învață să muncească organizat și programat pentru un obiectiv. Nu există sport individual, deși multe secțiuni se numesc  așa . Pentru performanță întotdeauna este nevoie de o echipă!

Poate părea surprinzător, dar adevărații  luptători nu sunt învingătorii, ci cei învinși. Deși performanța este notabilă și poziția în clasament este superioară tuturor celorlalți « luptători », mai puțin unul, « luptătorul » de pe locul doi se situează în sinea lui, înafara clasamentului. Pentru el locul 2 este eșec  și  din acest motiv  pasărea Phoenix îi devine  « protectoare »! Ea   îl va invăța cum să «renască din propria cenușă » și multe alte secrete, care dacă sunt secrete nu pot fi spuse, ci trebuie descoperite!

Toți foștii sportivi, campioni sau nu, căci și campionii au renăscut din nenumarate eșecuri, le cunosc. Dati-vă copiii la sport ca să poată și ei cunoaste aceste secrete!

Înafara de această întâlnire spectaculoasă, toți copiii care fac sport primesc în dar « cenușa păsării Phoenix » pe care o pot folosi în viață, în toate momentele grele sau periculoase.

Când am străbătut un drum necunoscut, am folosit cenușa pentru a-l marca și a nu-mi pierde niciodată drumul spre casă (așa cum știu din basmele copilăriei) .

Când am urcat pe un drum alunecos, am aruncat în fața mea cenușa ca să am aderență și în spatele meu, pentru a nu aluneca  la vale ! Dar cea mai mare proprietate a cenușii păsării Phoenix este aceea de « antiseptic ». Când viața mi-a prins mâna în capcana ei, am avut forța să mi-o tai singură și să-mi duc trupul mai departe, căci am presărat cenușa primită în copilărie peste rană. Chiar dacă nu mi-a putut anihila durerea, m-a ferit de « infecție » !

Mi s-a întâmplat o dată în viață să-mi găsesc buzunarele goale și totuși am fost salvată de înțelepciunea de a-mi fi dat copilul la sport . Am primit de la el cenușă, căci el avea buzunarele pline!

copyright www.prietendeprofesie.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.