Dati-va copiii la sport!

Daca cititi despre proprietatile cenusii  veti fi cu siguranta uimiti ce minuni poate face !

Eu va voi povesti aici despre pasarea Phoenix, cum am facut eu  cunostinta cu ea  facand sport si cum fiecare copil care face sport poate primi in dar « cenusa  pasarii Phoenix »,  sa le fie de ajutor in toate momentele grele ale vietii.

Din sport un copil invata sa munceasca organizat si programat pentru un obiectiv. Nu exista sport individual desi multe sectiuni se numesc  asa . Pentru performanta intotdeauna este nevoie de o echipa !

Poate parea surprinzator dar adevaratii  luptatori nu sunt invingatorii ci cei invinsi. Desi performanta este notabila si pozitia in clasament este superioara tuturor celorlalti « luptatori », mai putin unul, « luptatorul » de pe locul doi se situeaza in sinea sa inafara clasamentului, pentru el locul 2 este esec  si  din acest motiv  pasarea Phoenix  devine  « protectoarea »  sa! Ea   il va invata cum sa «renasca din propria cenusa » si multe alte secrete, care daca sunt secrete nu pot fi spuse ci trebuie descoperite!

Toti fostii sportivi ,campioni sau nu, caci si campionii au renascut din nenumarate esecuri, le cunosc. Dati-va copiii la sport ca sa le poata si ei cunoaste !

Inafara de aceasta intalnire spectaculoasa, toti copiii care fac sport primesc in dar « cenusa pasarii Phoenix » pe care o pot folosi in viata, in toate momentele grele sau periculoase.

Cand am strabatut un drum necunoscut, am folosit cenusa pentru a-l marca si a nu-mi pierde niciodata drumul spre casa (asa cum stiu din basmele copilariei) .

Cand am urcat pe un drum alunecos am aruncat in fata mea cenusa ca sa am aderenta si in spatele meu, pentru a nu aluneca  la vale ! Dar cea mai mare proprietate a cenusii pasarii Phoenix este aceea de « antiseptic ». Cand viata mi-a prins mana in capcana sa, am avut forta sa mi-o tai singura si sa-mi duc trupul mai departe, caci am presarat cenusa primita in copilarie peste rana. Chiar daca nu mi-a putut anihila durerea, m-a ferit de « infectie » !

Mi s-a intamplat o data in viata sa-mi gasesc buzunarele goale si totusi am fost salvata de intelepciunea de a-mi da copilul la sport . Am primit de la el cenusa , caci el are inca buzunarele pline!

copyright www.prietendeprofesie.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.