Metaversul, noua Americă!

Parcă nimic nu trezeste o spaimă mai mare în aceste vremuri decât Metaversul cu identitatea lui, și a noastră, electronică. Un lucru aș vrea să accentuez, nu ne putem pune în calea timpului și a timpurilor!

Metaversul este doar o nouă Americă, abia descoperită și în care au ajuns doar cei mai temerari. Cei alungați din “Universul perfect” (mai rupt de realitate decât metaversul însuși), unii infractori, alții nesupuși.

Metaversul este doar un nou spațiu spre care mergem cu un alt vehicul. Nimic altceva! Este șansa noastră de a înlătura impostura. Este călătoria cea mai accesibilă și mai ieftină spre conferințe științifice adevărate, cunoaștere, interacțiune, comunicare, frumos. Trăim deja în Metavers, depinde doar ce cultivăm noi în el! Pandemia a grăbit pașii. Liderii geriatrici suprastatali și televiziunile aservite “Universului perfect” și-au luat-o în barbă la propriu, prin clic!

America însăși se va întoarce la istoria și identitatea ei pentru a pune ordine în Metavers, căci Metaversul în formare are nevoie de formatare!

copyright www.prietendeprofesie.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.