Nu este experiment, este Războiul neatenției și al nepăsării!Episodul 3

NESALVATORII DE LA “SALVAȚI”: SCUTURI UMANE

N-aș putea să spun exact în timp când s-a întâmplat, dar numai Dumnezeu m-a putut duce atunci și acolo, ca să pot să știu în ziua de azi. M-am întâlnit cu Doctoru’ în față la Vila Paul. Era într-o vervă și o bucurie cum nu l-am mai văzut. Făcuseră o organizație care să ne salveze și aveau planuri mari de realizat. Cel mai important: să păzească aerul din Câmpulung. Mi-a spus să vin și eu, neapărat! Abia azi îmi dau seama cât de bine a fost “prelucrat”. Într-un ONG “pe bune”, e de muncit, trebuie să ai timp și măcar competențe medii de lucrat în internet. Când să mai muncească Doctoru’ pentru ONG, când el lucrează 24 din 24, inclusiv duminica și poate dormi două ore doar dacă-și bagă telefonul în congelator? Viața are program non stop!

Iluzionistul și-a ales din meniu un scut! Dar jocul este prea frumos să pună doar un scut, a pus câte scuturi i-a plăcut!

Apoi, jocul însemnă război! A făcut Tabăra1, apoi s-a apucat de Tabăra2.

Domnul Piperea (avocatul Gheorghe Piperea) și eu, am intrat și noi în joc, eu pe specificație, domnul Piperea pe clic. Vă explic:

Doi misterioși l-au vizitat pe domnul Piperea și i-au indicat, că aerul păzit (prin nepază) de Tabăra 1 este viciat. Conform programului, domnul Piperea trebuia să arunce în luptă Tabăra 2. Eu și cei ca mine ar fi trebuit să apărăm, căci oamenii făcuți scuturi puteau garanta, că este imposibil așa ceva! Tabăra 2, jubila!

Din fericire, nu au cei mai buni programatori, au pus la Entry doar vicii, slăbiciuni și neatenție și s-au dus direct la Rezultat.

Pe traseu, jocul s-a blocat!

copyright www.prietendeprofesie.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.