Organizației de Partid POL Câmpulung Muscel

 Câmpulung Muscel, 17.03.2021

Către Organizația de Partid POL Câmpulung,

Vă rog, în conformitate cu realitatea, să îmi transmiteți, pe adresa de email proiecte@cartierdemunte.ro sau  personal, o confirmare oficială că în data de 4 noiembrie 2020 am susținut o alocuțiune pe marginea demersului meu privat, neafiliat politic: „Câmpulung, cartier de munte al Bucureștiului”,la sediul dumneavoastă, în care am atins o serie de teme ce aparțin acestui demers:

nevoia de locuire, nevoia de a demara proiectele integrat (Câmpulung împreună cu localitățile dimprejur), nevoia de atragere de invesțitori, nevoia de inventariere a meseriilor disponibile în zonă cât și nevoia de a identifica „unde ne sunt câmpulungenii” risipiți prin Europa. Și binențeles, toate celelalte teme de bază cum este și legătura cu Bucureștiul prin cale ferată de mare viteză și nevoia de recuperare a copiilor câmpulungului. Am prezenta întreg demersul, cu scrisorile deschise, am făcut cunoscut site-ul Cartier de munte și am prezentat mărcile în original, a căror proprietar sunt. Am expus, de asemenea, faptul că aceasta este o acțiune destinată privaților, bussinesului, chiar dacă, evident, realizarea ei se întrepătrunde cu acținile Administrației Locale, căci nici un proiect de o asemenea anvergură nu se poate realiza nici peste noapte si nici doar de către privați sau doar de către Primărie, ci într-un proiect comun. Din acest motiv, marca rezervată poartă numele orașului nostru și nu a fost înregistrată simplu „Cartier de munte”, pentru că nu s-a dorit un beneficiu privat direct, ci s-a urmărit promovarea unui proiect de dezvoltare complex, pe toate palierele societății.

Solicit această confirmare oficială fiindcă se pare că cineva s-a prezentat în fața doamnei Primar, expunând fraudulos proiectul și dânsa, evident din lipsă de experiență pe de o parte, dar și din lipsa unei minime ucenicii în comunitatea musceleană, a preluat demersul și a prezentat public, la Antena3, două elemente din acesta ca fiind proiecte personale.

Furtul și săritul peste etape a devenit, din păcate, un sport național.

În cadrul alocuțiunii am făcut referire și la o scrisoare către o asociație pe care la acel moment nu am numit-o, dar care azi este publică pe site-ul meu personal prietendeprofesie.ro. O amintesc, căci acolo explic că unul dintre obiective este și acela de a ține demersul în zona privată, tocmai din cauza obiceiului politicienilor de a-și asuma proiecte care nu le aparțin, acesta fiind și motivul pentru care ele nu ajung niciodată la realizare.

Am utilizat două site-uri pentru promovarea demersului meu ca să pot lăsa “Cartier de munte” liber de “bucătăria internă” sau ”rufele murdare”, căci am gândit că nu este în interesul nostru să le mai știe și potențialii investitori care vizitează site-ul.

Reiterez aici, pentru cei care nu știu că POL este format din oameni de afaceri din Câmpulung. Din acest motiv m-am adresat lor, în speranța unei susțineri colective, în fapt neafiliată politic, chiar dacă tehnic POL utilizează acest vehicul de reprezentare.

Cu respect,

Carmen Daniela Diaconu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.