Radu

Radu este una dintre cele mai rafinate persoane pe care le-am cunoscut. Ma refer la un rafinament natural innascut, nu la unul dobandit prin studiu si exercitiu.
Desi cu o alura intelectuala care te duce cu gandul la saloane pretentioase, l-am descoperit in mijlocul noroiului dintr-un santier si va marturisesc ca la un « team building » ad hoc facut in terasa uneia dintre locuintele noastre de serviciu s-a dovedit a fi « om de lume » si bautor de cursa lunga, ca sa nu mai pun la socoteala ca fumeaza ca o locomotiva !

Are o fire competitiva si nu este prea indicat sa te identifice ca posibil concurent. Nimeni nu poate fi la fel (sau mai) destept decat el !!! In consecinta, daca nu esti bine pus pe picioare iti face niste valuri pe unde nici nu stii si nici nu banuiesti ca desi poti crede ca te afli intr-o apa fara pericole, te trezesti cu un tsunami in capul tau !
De cum l-am cunoscut m-am gandit ca locul potrivt pentru el este acela de Director !
Acum dupa ce-l cunosc mai bine spun : « Director de investitii, tehnologii si materiale de avangarda ». De ce spun acest lucru ? Acest post trebuie sa adune calitati greu de gasit laolalta .
Un Director de investitii, tehnologii si materiale de avangarda trebuie sa fie un fost practician dar cu o deschidere a mintii si un rafinament aparte! Daca omul nu cunoaste pana la talpa industria din care face parte riscul este foarte mare sa treaca pe langa solutii pe care nu le intelege, nu le recunoaste sau sa aleaga variante greu de pus in practica sau prea scumpe in raport cu beneficiul adoptarii lor. Pe de alta parte, produsele alese trebuie sa faca fata unor rigori de arta si rafinament.
Mi-a facut placere sa-l cunosc ! O spun cu nostalgie caci nu mai am mult de trait dupa ce-am fumat a doua oara toate tigarile pe care le-a fumat el…

copyright www.prietendeprofesie.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.