Stimată Asociație

Pentru conformitate, am lăsat scrisoarea exact așa cum a fost ea prezentată, fără diacritice și cu eventuale greșeli. Data fișierului 13.08.2018 Am lăsat numele domnului Diaconu acolo, în virtutea confirmării telefonice la un moment dat, că își amintește.

Ideea unei linii de cale ferata de mare viteza am enuntat-o in anul 2014, intr-o intalnire cu domnul Mircea Diaconu, la Iepurasul, acolo unde dansul se intalneste cu sustinatorii candidaturii sale la PE.

 « Campulung, cartier de munte al Bucurestiului » a luat nastere anul acesta si este descris in postarea cu acelas nume de pe blogul Prieten de profesie.

Este conceput ca obiectiv de oras fiind parte a unui concept mai larg, ca solutie de dezvoltare regionala, ca raspuns la o problematica nationala : depopularea Romaniei prin migratie, separarea familiilor, s.a.

In debut am gandit o « Declaratie de vointa » sub titlul « Dă-ți voie să vrei ! » :

« Nu tu sau copilul tău trebuie să plecați in Occident. Occidentul trebuie să vina aici. Dă-ți voie să vrei! »,

in care populatia sa-si exprime vointa pentru acest obiectiv de oras :  Campulung, cartier de munte al Bucurestiului.  Exista o descriere a pasilor in scrisoarea deschisa catre Academia Romana si Universitatea Bucuresti. Eu as dori ca tot ceea ce inseamna cercetare si proiectare sa se faca in colaborare cu Universitatile noastre, cu Facultatea de Arhitectura si cu Facultatea de Constructii.

De asemenea, am gandit o platforma in care sa adunam toti copiii Campulungului (indiferent de varsta sau domiciliu), sa-i antrenam in sustinerea acestui obiectiv.

Proiectul « Campulung, cartier de munte al Bucurestiului » este conceput ca o « Asociatie de Proiecte » care sa sustina proiectele deja demarate pentru aceasta zona :  « Drumul pietrei »-partia de pe Iezer si « Drumul branzei »-Leresti si sa dezvolte si altele prin invitarea oricarui om de afaceri sau cetatean sa-si proiecteze un plan de dezvoltare pornind de la premiza legaturii prin cale ferata de mare viteza  intre Bucuresti si Campulung.

Este de asemenea un Proiect care,  odata consolidat sa asocieze Primaria Campulung cu Primaria Bucuresti.

« DĂ-ȚI VOIE SĂ VREI ! » si « Câmpulung, cartier de munte al Bucureștiului » sunt conceptii originale, inregistrate la OSIM.

Cu stima,

Carmen Daniela Diaconu

Asociatiei SALVATI CAMPULUNGUL si MUSCELUL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.